Eksempler

Cases

GOLF-RADAR


4. Generations golfradar til masseproduktion.

Udvikling, test og indkøring af produktionCuva har fungeret som in-house mekanikudvikler ved udviklingen af TMAN-4. Primære projektaktiviteter har været: Bevægesystemer, komponentsøgning, overflade finish, test og produktionsopstart. Der er lavet både støbte, fræste og drejede emner i metal og plast.

Det er en fornøjelse at samarbejde med Cuva, sammen finder vi ideer og løsninger. Cuva bliver ved indtil tingene fungerer optimalt. Cuva har med det samme forstået Trackman’s ønsker og krav, og har hurtige og effektivt omsat dem til brugbare, elegante og producerbar mekaniske løsninger til den aftalte tid.


Cuva's samarbejde med Trackman’s udviklingsingeniører og produktion har fungeret som et team. Cuva og Trackman har fået det bedste ingeniørkunst frem i begge parter. Uden Cuva’s viden og bidrag ville TMAN-4 ikke være den succes, som den er.

Morten Didriksen

- TrackmanPladsoptimal laboratorieindretning


Møbelserie til UPLC og HPLC systemer.  Konceptudvikling, produktionsmodning og løbende produktions vedligehold.Som totalleverandør har Cuva arbejdet tæt sammen med Pactalab for at finde og producer nytænkende laboratorieløsninger. De primære projektaktiviteter har været: Konceptualisering, Konstruktion, Test, Manualer, Produktion, Produktionsoverdragelse, Teknisk support til sælgere samt slutkundepleje.

At samarbejde med Cuva er at arbejde ukompliceret og dynamisk, altid med et fokus bestemt af projektets fase.

Cuva fokuserer på konstruktion og design, og tilfører værdi ved at fokusere på bygbarhed og opskalering fra starten. Et meget væsentligt element i samarbejdet er at tænke nyt og at udfordre etablerede forestillinger – kun sådan skaber vi virkelig innovation. Jeg som kunde skal sikre at markedet vil tage imod; Cuva skal sikre at de opstillede produktkrav bliver indfriet, samt at produktet bliver så enkelt som muligt.

As simple as possible, but not simpler.

Esben Vognsen

– Pactalab


ETFM motor


Konstruktion og maskinelementer.


Cuva har gennem en længere årrække optimeret, fejlrettet og konstruktionstilpasset ePower’s ETFM motorer. Opgaverne har typisk været koncentreret om maskintekniske problemstillinger som f.eks. toleranceberegninger, pakningsdesign, akseldesign samt vedligeholdelse af produktionsdokumentation.


Der har været gennemført en række konstruktionsreview samt CAD- tilpasning med henblik på produktionsforberedelse samt kostprisreduktion for flere af ePower’s samarbejdspartnere, både vedr. den kørende produktion samt nye udviklingsprojekter.


ETFM motoren bruges i Synergy motionscykler samt i gym80’s 4E styrketræningsprodukter. ePower arbejder videre med deres SRM motorteknologi (Switched Reluctance Motor) og har nye produkter i pipelinen.

Det er altid en fornøjelse at arbejde samme med CUVA, de er dygtige ingeniører og altid positive, både til små og store opgaver.

Cuva har styr på deres teori vedr. maskinelementer, så vi har altid fået løst opgaverne nemt og effektivt.

Flemming Bruhn

CEO – ePower TechnologyDialysemaskine


Udvikling af "Multipass dialysesystem" samt klinisk forsøg på 10 patienter. Udvikling, produktion samt godkendelse af apparatet i lægemiddelstyrelsen.

 

Cuva har fungeret som ekstern samarbejdspartner under udviklingen af dialysesystem. Primære projektaktiviteter har været komponentvalg, opbygning og test, manualer samt teknisk ansvar under lægemiddelstyrelsens godkendelse og ved de efterfølgende kliniske forsøg.Resultaterne fra Flexdialysis kliniske tests er offentligjort I ”Nephrol dial Transplant (2013) 28:1255-1264”

MDBC valgte at samarbejde med Cuva på grund af deres effektive og agile udviklingsproces. Den systematiske tilgang og dokumentation, der muliggjorde en effektiv godkendelsesproces af udstyret til klinisk brug, var alfa og omega for vores projekt.

Poul Anker

-MDBC A/S

Gearkasse til Railsystem


Cuva har konstrueret en gearkasse samt vogn til railsystemet under Hvidovre hospital.

 

Under Hvidovre hospital transporteres store mængder varer på et   railsystem i stedet for af portører.  Systemet er fra 1975 og vedligeholdes løbende.

Behovet for nye gearkasseenheder/vogne har været stærkt stigende gennem årene. Cuva har konstrueret nye enheder fra bunden for at sikre nye enheder og en stabil reservedels leverance til systemet.


Tandhjulsberegning, lejer, motor, gearkasse, pasninger, toleranceberegninger og optegning emner har ført til den nye konstruktion. Enheden er testkørt og fuldt implementeret i anlægget.


"Cuva har været nemme at samarbejde med og har hurtigt og effektivt konstrueret vores transportenhederl"


Lars Hansen

-Dansk Dørteknik

Kontakt os

  Cuva ApS

  Malervej 9

  DK-2630 Taastrup

          +45 70 70 28 82

Del

Følg

PROFIL

  • Rågivende ingeniører
  • Mekanisk produktudvikling
  • 3D-konfigurering