Ydelser

Ydelser

Iværksætter-rådgivning


Står din virksomhed med en ide eller et projekt, der skal gennemføres, kan Cuva hjælpe med faglighed og sparring.


Som iværksætter har du brug for sparring omkring det helt centrale i din virksomhed nemlig dit produkt.


  • Hvad kan lade sig gøre?
  • Hvad er en god ide?
  • Hvordan realiseres produktet?


Her kan vores maskintekniske erfaring hjælpe.

Typisk er projekterne tværfaglige, og vi kan udnytte vores store netværk til af afklare tekniske aspekter udenfor vores fagområde som f.eks. elektronik eller software.

Arbejdet med iværksætter- virksomheder og nye produkter er spændende fordi vi får lov at "koge"al vores viden ned i nye spændende produkter.

Tobias

-Cuva


Produktudvikling                           se mere


Fra ide til produkt.

Nye ideer omsættes til produkter og eksisterende produkter føres generationer frem.


Cuva's brede udviklingserfaring med over 100 udførte projekter sikrer en systematisk og fokuseret udvikling af dit produkt.

Vi har en kombineret praktisk-teoretisk tilgang til udvikling, så vi både får skabt de innovative ideer, men også hurtigt får testet i praksis og set at brugeren reelt får de funktioner, som er tiltænkt.


Projektet er først rigtigt færdigt, når det kører i produktionen. Vi sætter en ære i at sikre, at kundernes projekter kommer fra ide til produkt. Det betyder, at vi gerne følger produktet hele vejen gennem test og produktionsopstart.

Det er en fornøjelse at samarbejde med Cuva, sammen finder vi ideer og løsninger. Cuva bliver ved indtil, tingene fungerer optimalt.

Morten Didriksen

- Trackman

Teknologiudvikling


Teknologiudviklingen starter, når en opgave ikke kan løses med kendte løsninger, og nye teknologier skal undersøges.


Cuva har med sin brede erfaring fra mange brancher samt vores evne til hurtigt at lære nyt fra specialister. Det giver en solid basis for at udvikle ny teknologi.

Vores strukturerede fremgangsmåde kombineret med vores store tværfaglighed gør, at vi ofte ser sammenhænge, som ikke umiddelbart er indlysende for den enkelte specialist. 


At kunne agere tværfagligt i en organisation og frit kontakte vidensressourcer bringer Cuva's vidensniveau højt op, og muliggør den innovative tankegang, der er brug for i teknologiprojekter. 

Et meget væsentligt element i samarbejdet er at tænke nyt og at udfordre etablerede forestillinger – kun sådan skaber vi virkelig innovation.

Esben Vognsen

- Pactalab

Maskinkonstruktion


Specialmaskiner til ikke standard håndteringsopgaver er vores speciale.


Cuva's store systemoverblik og mekaniske forståelse gør os i stand til at bygge den rette maskine til netop dit behov. Vores brede netværk gør, at vi kan varetage opgaven lige fra analyse og afklaring af behov frem til installation, validering og efterfølgende service/reservedels håndtering.


Vi arbejder primært med specialmaskiner. Standard håndterings-opgaver er der masser af firmaer, der kan levere, men mangler du bindeleddet mellem enhederne, eller skal der helt ny teknik til, kan vi hjælpe. 

Fortæl os om din opgave, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at løse den! 

Cuva kan hjælpe med alt:

Fra helt simple hjælpeværktøjer til få tusind kroner til store dyre produktionslinjer.


In-house eller ekstern konsulent


Vi løser opgaven præcist der, hvor det er mest optimalt, hvad enten det er i virksomheden eller i Cuva's egne faciliteter.


Er der brug for en intern ressource til at løse opgaver i virksomhedens egne rammer og systemer, leverer vi gerne en ingeniør til den opgave.


Cuva råder selv over de faciliteter man bruger som maskiningeniør computere, CAD og kontorer er en selvfølge, men vi har også et fint prototypeværksted, hvor vi monterer, tester og bygger testopstillinger.


Snak med os, så finder vi ud af, hvad der passer til dine behov.

En ekstern konsulentopgave belaster ikke jeres organisation og tillader mere fri tankegang, som i sidste ende kan føre til mere innovative løsninger. 

På In-house opgaver kan vi altid trække på Cuva's kollegaer, og udnytte den store viden, der er i organisationen.

3D-konfigurering                        se mere


Stærke CAD-kompetencer kombineret med et bredt produkt- overblik gør CUVA i stand til at lave en stærk 3D-Konfigurator, der passer til den enkelte virksomheds behov.


Cuva kan levere 2 typer af 3D-CAD-konfiguratorer, WEB- eller CADbaseret. Det bedste valg til den enkelte opgave afdækkes i samarbejde med kunden, hvor  behov og ønsker analyseres.Web-løsning.

Er baseret på en standard software og kan håndtere mange brugere simultant. Få lagt dine komponenter på TraceParts.com og giv alle CAD-brugere adgang.

CAD-løsning

Er baseret på virksomhedens egen CAD-software (Solidworks, Inventor, Creo, Catia, etc.). Der opbygges en generisk model, der styres fra et eksternt program.

Akut problemløsning


Tekniske problemer eller manglende ressourcer?

Ingen løsning, ingen ressourcer eller manglende kompetencer.

Lad os hjælpe dig!


Står din virksomhed med et tidskritisk problem, kan Cuva i samarbejde med vores dedikerede underleverandører rykke grænsen for, hvad der opfattes som tidsmæssigt muligt.


Cuva har stor erfaring med tidsoptimering i projekter, og kan bidrage med de ekstra ressourcer, som gør projektet til en succes inden for en kort horisont.


 

Behov for akut hjælp? Ring 70 70 28 82, mail eller skrivKontakt os

  Cuva ApS

  Malervej 9

  DK-2630 Taastrup

          +45 70 70 28 82

Del

Følg

PROFIL

  • Rågivende ingeniører
  • Mekanisk produktudvikling
  • 3D-konfigurering