3D-konfigurering

3D-konfigurering

En konfigurator


En konfigurator gør det muligt for ikke-teknikere at håndtere og tilpasse det ønskede produkt præcist til deres behov. Samtidig sikrer en automatisk konfigurator at:


  • Slutkunde eller sælger selv kan konfigurere sin løsning
  • Produktet kan ses i 3D, og CAD-filer kan downloades.
  • Alternative løsninger og tilpasninger kan testes og visualiseres omgående
  • Løsningerne ensartes - også med millioner af varianter
  • Løsninger styres centralt - med enkel opdatering
  • Der dannes et komplet produktionsgrundlag
  • Salgs-, konstruktions- eller produktionsteknisk afdeling skal ikke konstruere og visualisere hver enkelt løsning

Vælg den helt rigtige løsning


Konfiguratorer bygges op om et CAD-system eller en WEB-konfigurator


Cuva leverer 3D-CAD-konfiguratorer inden for begge kategorier. Hvilken løsning der er bedst for din virksomhed afhænger af jeres behov. Leverer I komponenter, og skal jeres kunder kunne downloade en målfast 3D-model til deres CAD program - er det en webkonfigurator. Skal der automatisk genereres interne CAD-tegninger til en kompleks konstruktion - er en CAD konfigurator baseret på et CAD system fordelagtigt. Cuva sørger i begge tilfælde for at bygge en robust og sund kerne, der driver konfiguratoren.Kom sikkert i mål


Cuva's udviklingsplan sikrer et struktureret forløb, der bringer dit projekt sikkert i mål.

Konfigurator & udbytteKonfigurering og produktudviklingsfasen


Mange virksomheder reducerer deres udviklingsomkostninger ved at arbejde strategisk med modularisering, produktfamilier og platforme.


Cuva har lang erfaring i produktudvikling med konfigurering og modularisering som fokus. Denne erfaring udnyttes både til strategisk rådgivning samt udførsel af selve produktudviklingsopgaven. Kombineret med stor CAD erfaring sikrer dette kort og effektiv projektgennemførelse.

 


Konfigurering og slutkunden


Slutkundens krav om lynhurtigt at kunne udvælge, konfigurere og se produkterne i 3D er stigende. CAD-brugere stiller ligeledes flere krav om at modtage valide 3D-tegninger. Dette stiller store krav til salgsafdelingerne, som har brug for et hjælpeværktøj til dette.


Løsningen for en lang række virksomheder er en konfigurator på web eller applikation til sælgere.Konfigurering og produktion


Når et konfigureret emne skal sættes i produktion, er leveringstid og virksomhedens ressourcer ofte vigtige for slutbrugeren. Derfor kan Cuva hjælpe med at effektivisere produktionen af konfigurerbare emner, ved at nedsætte leveringstiden ved brug af generiske 3Dmodeller. Der kan ud fra modellerne genereres færdige arbejdstegninger baseret på slutbrugerens behov. Dette kan gøres uden, at der skal sidde en produktansvarlig og lave en løsning til den enkelte slutbruger.
Kontakt os

  Cuva ApS

  Malervej 9

  DK-2630 Taastrup

          +45 70 70 28 82

Del

Følg

PROFIL

  • Rågivende ingeniører
  • Mekanisk produktudvikling
  • 3D-konfigurering